Eén op één trainingen
Personal training is een investering in jezelf. Wanneer je voor personal training kiest draait het alleen om jou en jouw doelstellingen. Als personal trainer zal ik jou uitdagende en effectieve trainingen bieden en zal ik jou motiveren om het uiterste uit jezelf te halen!

Zodra wij jouw doelstelling helder hebben, zal ik een periodisering maken. Op basis van deze periodisering maak ik jouw trainingen. Dit maakt dat jij elke training steeds weer een beetje dichter bij jouw doelstelling komt. Tijdens de trainingen leer ik jou de juiste houdingen en technieken aan. Dit verkleint de kans op blessures en zorgt ervoor dat je uit elke oefening maximaal resultaat kunt halen.

Eén op twee of één op drie trainingen
Willen jij en je sportmaatje(s) samen aan jullie doelstellingen werken? Ook dan kan ik jullie coachen. Ik zal trainingen opstellen die jullie samen uit kunnen voeren, maar wel op jullie eigen niveau.  

Intakegesprek 
Tijdens het intakegesprek schetsen wij jouw beginsituatie en verhelderen we jouw doelstellingen. Het is belangrijk dat de doelstellingen realistisch zijn. Op basis van jouw doelstellingen zal ik jou vertellen wat ik voor jou kan betekenen. Als wij besluiten om de samenwerking aan te gaan zal ik jou nog een aantal vragenlijsten in laten vullen, zodat ik een goed plan voor jou op kan stellen. 

Ondersteuning bij het ontwikkelen van een gezonde relatie met voeding 
Voeding bepaalt voor 70% of jij je doelstelling behaalt! Ongeacht je doelstelling. 
Wil je graag afvallen, ga je drie keer per week sporten en verander je niets aan je eetpatroon? Wil je graag spiermassa aanmaken en ga je gemotiveerd drie keer per week zwaar trainen maar eet je te weinig? Dan zullen de resultaten minimaal zijn. Je lichaam krijgt simpelweg te weinig binnen om spiermassa aan te maken en zal met een beetje pech alleen maar gaan afbreken. Want hoe bouw je een huis zonder stenen? 

Door mijn eigen verleden met een eetstoornis weet ik echter hoe moeilijk het kan zijn om hier andere keuzes in te maken en een gezonde relatie met voeding te ontwikkelen. Maar ik weet ook dat het zeker niet onmogelijk is en dat ik hier de juiste ondersteuning in kan bieden!

Voedingsadvies 
Voeding is dus een van de belangrijkste factoren bij het behalen van je doelstelling. Daarom krijg jij voedingsadvies op maat, afgestemd op jouw doelstellingen. Met behulp van een app kun jij gemakkelijk je voeding bijhouden. Zo weet jij wat je binnenkrijgt en kunnen wij samen kijken waar je eventueel andere keuzes zou kunnen maken. 

Trainingsplan op maat
Om resultaten te boeken is het belangrijk om consistent te trainen. Ik zal elke week een trainingsplan voor je klaar zetten. Hiervoor wordt een app gebruikt waarin duidelijk wordt weergeven welke oefeningen jij moet doen en hoe je deze uitvoert. 


  • gezonde_voeding
  • e2c44ac310f87461e663cd329f43392b79824922 (2)
  • Food